Sterke designs logo transparantPlan Gratis Gesprek

Beste websites voor zzp-ers en MKB

Webdesign

Jouw klant moet direct alles kunnen vinden en nog belangrijker: Op die knop drukken. Dus maak die afspraak nu!

Maak een afspraak
Laatste Foto webdesign

Jij hebt een website nodig

Je hebt een bedrijf of je begint een bedrijf en je wil niet alleen vindbaar zijn, maar ook vertellen waarom jij nodig bent. Een website is dan een goede manier om te roepen: ‘Hier ben ik’.

Maar om een website te laten werken, moet je die nieuwe klanten wel aanspreken, ze moeten alles goed kunnen vinden en de zoekmachines moeten jouw website snappen.

Je hebt dus iemand nodig die niet even een template in jouw website gooit, maar iemand die jouw nieuwe klant snapt en weet hoe jouw website leesbaar blijft. Sterke Designs richt zich op websites voor zzp-ers en kleine bedrijven

Sterke Designs laat je zien met een website. Websites voor zzp-ers en kleine bedrijven.
In 3 stappen naar een nieuwe website

Van nul naar jouw website

Na ons gezamelijke besluit om samen te werken, ga ik aan de slag en jij. Jij verzamelt de afgesproken materialen, teksten en/of foto's en ik start met de voorbereidingen. Op de afgesproken datum hebben we weer een gesprek en stellen we de plannen bij waar nodig.

Dan start het echte werk. Jij gaat lekker aan de slag met jouw ding. En ik werk aan jouw website. We hebben een doel, een datum voor een tussenoverleg en jouw website krijgt vorm. 

Als ik roep dat de website klaar is, lopen we alles door, bespreken eventuele aanpassingen en maak ik de website helemaal af.


Maak een afspraak

Ontwerp en verzamel fase

Jij verzamelt alles wat afgesproken is en laadt dit in, in de afgesproken omgeving. Ik start met de voorbereiding en maak een opzet.

Onspan, de website wordt gebouwd

Ik ga lekker aan de slag met het uitbouwen van alle ideeën, afspraken, mogelijkheden en materialen en maak jouw volledige website.

Je hebt een geweldige website

Jouw website is klaar. We lopen alles door en passen waar nodig nog wat aan. En dan gaan we de website live zetten en heb jij een nieuwe plek om nieuwe klanten te trekken.

Kies wat ik voor jou kan doen

Bekijk het overzicht met uitleg hieronder en schrijf je in met de knop voor de brochure met tarieven in de mail
Tarieven
Webdesign
Herbouw / Aanpassen
Versnellen van website
Analyse huidige site
Onderhoud
Budget

Bouw mijn website

Jouw nieuwe website maak ik in Wordpress. In dit raamwerk werk ik met de ‘pagebuilders’; Elementor Pro of BricksBuilder. Ik bouw niet alleen aan de inhoud, maar ook aan de snelheid. Zoekmachines stellen steeds hogere eisen aan de opbouw van de website en de snelheid. Daar let ik dus op bij het design en de adviezen. Heb je een crm-systeem of mailsysteem dat gekoppeld moet worden? Dat kan. Dat lopen we allemaal door in ons ontwerp-gesprek.

En je krijgt toegang tot een omgeving om eenvoudig jouw teksten en foto’s in te laden en het proces te volgen.

Bekijk hieronder welke website ik voor jou kan bouwen.

Kosten: vanaf € 1190,- t/m € 24000,- Afhankelijk van complexiteit

Ik richt mij voornamelijk op websites voor zzp-ers en MKB. Maar wil jij ook een website door mij laten maken? Neem gerust contact op en ik kijk of ik de juistre persoon ben.

Plan nu gratis gesprek

Pas mijn website aan

Heb je al een website? En denk je dat het voldoende is om met aanpassingen jouw site weer fris en werkend te krijgen? Perfect. Maak een afspraak en we bekijken wat mogelijk is.

Bij herbouw of aanpassen van een bestaande website is het wel belangrijk dat de pagina al met een pagebuilder is gemaakt waar ik mee werk. Dit kunnen we bekijken tijdens het Gratis startgesprek.

Het kan ook zomaar zijn dat ik adviseer om toch de website helemaal opnieuw te maken. Soms is aanpassen zo tijdrovend dat het goedkoper is te starten vanaf het begin.

Kosten: Vanaf € 600,- t/m € 12000,- Afhankelijk van complexiteit

Plan nu gratis gesprek

Mijn website is traag

Je hebt al een website gebouwd of laten bouwen, maar als je de website controleert in een online analyse-site zie je dat de score ver onder de 100 is. Dit zal jouw zoekresultaten beïnvloeden. De zoekmachines stellen steeds hogere eisen.

Ik ga jouw website in en ga op zoek naar de pijnpunten. Vanuit de analyse kan ik dat vaak al snel zien. In de achterkant van de website kan ik de rest bekijken. Na mijn analyse kan ik aangeven wat ik kan doen en wat de verdere kosten hiervoor zijn. Dit afhankelijk van wat ik moet aanpakken. Ik optimaliseer zoveel mogelijk, zonder de website te veranderen qua uiterlijk.

Bekijk hier jouw website snelheid en concentreer je voornamelijk op het mobiele gedeelte. Ook webdesigners kunnen met mij samenwerken.

Kosten: Vanaf 600,- t/m 4800,- Afhankelijk van complexiteit

Neem snel contact op

Analyseer mijn website

Je wil graag jouw website laten aanpassen, of zelf aanpassen, en dat moet zo optimaal mogelijk gebeuren. Heel goed. In een online videogesprek van 60 minuten lopen we door jouw website. We bespreken teksten, indeling, afbeeldingen, paginasnelheid en meer.

Het maakt voor de analyse niet meteen uit welke software je gebruikt. Gebruik je BricksBuilder of Elementor Pro, dan kan ik daar wel meer specifiek op ingaan.

Je vraagt dit aan, kiest een datum en je betaalt meteen. In de omschrijving geef je mij het doel van de analyse, websiteadres en eventuele extra informatie. Ik bereid me voor en tijdens het gesprek vertel ik wat er beter kan. Ik deel dan ook mijn scherm, zodat je ook ziet wat en waar. Je krijgt van mij na het gesprek een uitgebreid verslag met bevindingen en tips per mail toegestuurd.

Je kunt dit ook prima gebruiken als je wil weten of je een nieuwe site wil laten bouwen of wil aanpassen. Dat mag dan bij mij of bij andere webdesigner. Je zit hierna niet aan mij vast.

Kosten: € 225,- excl. btw. Vaste prijs

Ik wil meteen boeken!

Verzorg het onderhoud

Een website maken is 1 ding, maar onderhoud is ook belangrijk. maar wat is onderhoud eigenlijk?

Bij onderhoud heb ik het over het updaten van plugins en thema’s, updaten van Wordpress en daarbij alle controles die nodig zijn. Ik maak voor elke controle een extra back-up. Waar dat kan, maak ik een staging website aan op jouw domein. Dat is een plek waar je kan rommelen wat je wil. Is het daar goed? Dan kan ik de live-site ook updaten. Klinkt misschien al te technisch, maar daar ben ik voor.

Heb je een webshop? Ik test alles na een update. Dus ook de webshop. Ik pas dus niet jouw teksten, menu’s en indelingen aan.

Onderhoud kan los of in combinatie met het bouwen van de website. Heeft iemand anders de website gebouwd? Geen probleem. Mijn eis is wel dat jij de eigenaar bent en dat je werkt met Elementor of BricksBuilder. Twijfel je? Maak een GRATIS afspraak!

Onderhoud koop je in voor 1 jaar en zal maandelijks worden uitgevoerd, of als er belangrijke beveiligingsupdates zijn.

Kosten: Vanaf € 300,- t/m € 2700,- per jaar.
Afhankelijk van complexiteit

Neem snel contact op

Een budget website

Voor sommigen is het gewoon niet mogelijk te investeren in een goede website. Daarom bied ik een budget optie aan. Lees goed hieronder wat dat betekent.

Een budget website wordt gebouwd op een bestaand template. Ik kies een template, uit een bestand van meer dan 1200 templates, waar ik van vindt dat het past bij jouw aanbod. Deze laad ik voor je in en pas teksten en afbeeldingen aan. Ik optimaliseer waar dat mogelijk is. Het kan dus zijn dat een website van iemand anders lijkt op die van jou, vanwege het gebruik van een standaard template.

De website krijgt een home-pagina, over, contact en 1 tot 2 andere pagina’s. De pagina’s zullen vrijwel gelijk zijn in opzet gebaseerd op het gebruikte template.

Dit aanbod heeft beperkte mogelijkheden. Omdat ik bestaand ontwerp laad, is het niet mogelijk dit optimaal te krijgen wat betreft de snelheid voor de zoekmachines. Ook zijn bepaalde PRO onderdelen niet beschikbaar. Deze optie zorgt dat ik snel een werkende een mooi ogende website kan bouwen.

De licentie voor het template, en de plugin behorend bij het template, is oneindig. Extra functies zijn niet mogelijk bij dit pakket. Lettertype, kleuren etc. zijn volledig volgens mijn inzicht. Je krijgt een volledig werkende website, maar deze wordt niet special voor jou ontworpen. Dit pakket is nog altijd uitgebreider dan vele goedkope website aanbiedingen op internet. Omdat ik daadwerkelijk nog in het template aan de slag ga om het passend te maken voor jouw aanbod.

Kosten: Vanaf € 985,- excl. btw

Deze website kan snel worden gebouwd en opgeleverd. Speciale wensen zijn bij een budget website niet mogelijk. na oplevering ben je vrij om zelf aanpassingen te doen.

Voor vragen, neem je gewoon contact op of je vraagt een gratis gesprek aan.

Neem snel contact op

Website basis en +

Meestal is een website basis al voldoende. Je hebt tot met 5 pagina’s met daarin jouw contactformulier, diensten en marketingelementen. Met de juiste opbouw en optimalistaie van teksten, afbeeldingen en documenten, bouw ik voor jouw een website die jouw klanten laat zien wie je bent.

Bij website + gaan we verder dan de 5 pagina. Misschien wil je een goedwerkende blog die je simpel wekelijks kan vullen zonder te hoeven nadenken of iedereen deze wel ziet. Of een webshop voor het verkopen van fysieke producten en/of downloads. Samen bespreken we wat jij wil verkopen of vertellen en kijken we wat daarvoor nodig is. n uiteraard gaan we het zo simpel mogelijk houden voor jou en jouw klant.

Laatste Foto webdesign

Website speciaal

Niet met elke website is het een kwestie van een extra pagina of een product toevoegen. Bij bepaalde website is het opbouwen een heleboel werk aan de achterkant. Denk bijvoorbeeld aan een marktplaats of een e-learning website.

Los dat dit ook bepaalde wettelijke eisen heeft, is dit ook een complex technisch verhaal. Uiteraard maak ik hier weer gebruik van een frame waardoor we niet alles zelf hoeven te coderen. Heb je interesse in een website als een marktplaats of e-learning? Maak dan een afspraak om de wensen te bespreken en te kijk wat daar dan voor nodig is.

Sterke Designs marktplaats website
Maak een afspraak voor een online koffie moment om jouw wensen te bespreken.

Gratis Online Koffie

Kennismaken en mogelijkheden bespreken

Elkaar zien terwijl je met elkaar spreekt over de wensen en plannen is altijd fijn. Dat is op locatie niet altijd mogelijk of rendabel. Dus een online koffie. Gratis 30 minuten van mijn tijd. 

Kies een datum en tijd. Maak een afspraak en vul de vragen in. Vertel alvast wat over jouw wensen en op jouw gekozen moment kijken we of we samen kunnen en willen werken.

Maak een afspraak