Sterke designs logo transparantPlan Gratis Gesprek

Maillijst

Niet schrikken! Ik ga je niet elke dag een email sturen. Wanneer dan wel en wat? 
Je krijgt natuurlijk een email als je inschrijft. Daarna alleen bij belangrijke beveiligingsproblemen bij plugins die ik gebruik op mijn en jullie websites. Ook bij belangrijke grote updates met tips. En natuulijk als ik nieuws of aanbiedingen heb. Dat is niet elke dag en ook niet elke week. Dus schrijf je in en je bent op tijd op de hoogte van belangrijke informatie.

Brochure met tarieven

Wil je graag de brochure met tarieven ontvangen? Dan vraag ik je als tegenprestatie je in te schrijven voor de e-mailupdates. Je krijgt meteen een e-mail met een link naar de interactieve brochure en je kan deze ook als PDF downloaden. Je kunt je altijd weer uitschrijven van verdere mailings.

Ontvang nieuws, updates en meer

Schrijf in

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Maak een afspraak voor een online koffie moment om jouw wensen te bespreken.

Gratis Online Koffie

Ook voor posterdesign

Elkaar zien terwijl je met elkaar spreekt over de wensen en plannen is altijd fijn. Dat is op locatie niet altijd mogelijk of rendabel. Dus een online koffie. Gratis 30 minuten van mijn tijd. 

Kies een datum en tijd. Maak een afspraak en vul de vragen in. Vertel alvast wat over jouw wensen en op jouw gekozen moment kijken we of we samen kunnen en willen werken.

Maak een afspraak